Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyra rader om jämn likhet


Apo strofen





Jag äger dig inte
och vill inte ens göra det
vill inte heller väga dig
som finna dig helt lätt




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-12 19:32



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Likt de händelser i ett kosmiskt tomrum vi alla är, äger vi rum även om vi inte har tid.
2019-02-13

  Fulbergarn
Bra strofer
2019-02-12

  Fulbergarn
bra stofer
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP