Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

Hur skulle jag ha klarat mig
utan min ilska
förmåga att omvandla ledsenhet
till något som inte har sönder mig
en sorts kraft att överleva genom
att vägra ta skiten de kastar på mig
Hade jag trott på allt de sagt
så skulle jag ha försvunnit
inget hade funnits kvar




Fri vers av Ananas
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-12 19:44



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Underbara ilska!
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas