Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRLORADE BARNOMSORGEN

När det blir känt att föräldrar
eller samhälle utnyttjar sina
barn i sitt egennyttiga syfte,
politiskt,religiöst eller i brott-
slig avsikt,
bör de fråntas föräldraskapet
och kommunpolitikerna av-
sättas samt ställas inför dom-
stolen "Barnens rätt i samhället"

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-02-12 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP