Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket bättre

jag gillar helst
när tjejen knullar andra

än mig

för dem de väljer
är så mycket bättre

jag får se hennes njutning
smaka hennes extas

samt dyrka henne än mer

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-12 21:58



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Alla njuter vi på vårt eget sätt. Du sätter ord på din, det är starkt. Man ska ta för sig av livet om man kan
2019-02-17

  Öknens Ros VIP
Var och en på sitt eget sätt.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP