Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akta dig för natten lilla vän

Akta dig för natten
lilla vän
vakta dina skatter
gå tidigt i säng
Stanna hos oss
intet är det värt
att du prövar dina vingar
vi har dig för kär
Nej akta dig för natten
lille vän
Du kommer tacka oss sen.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-12 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där att "gå tidigt i säng" är något jag försökt med länge men somnar så snart TV:n startar.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP