Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns minnen på Änglagatan

Minns du nyckelringarna med hjärtan

Som skulle visa att vi alltid kramade om varandra 

Jag har fortfarande kvar min i skrivbordet 

Det gör för ont att se den varje dag 

För saknaden efter dig är allt för stor

 

Dagar som denna gör det extra ont

Du fattas mig min saknade vän och ängel 

 

Saknar att inte få träffa dig på din födelsedag 

Eftersom det inte finns någon besökstid i himlen 

Änglagatan är en enkelriktad gata utan vändplan 

 

Saknar våra samtal som  fick andra att hajja till

De fick inte ihop det i sina huvuden

Att du pratade engelska

Och att jag svarade på svenska 

Det gav oss många skratt

 

Nu sitter jag här ensam och sväljer tårarna 

Ty smärtan och saknaden gör ont

 

Fjärde året jag inte kan skriva eller ringa dig

Fjärde gången jag ser upp mot himlen och ber

Låt mina tankar och ord nå fram till dig 

 

Ett stort stort grattis och tusen varma kramar 

Det sänder jag i tanken till dig på Änglagatan 

Min älskade saknade vän och ängel 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-13 08:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt fint i sitt vemod
2019-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och vemodigt!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP