Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musik av mig, det passar känslorna tyckte jag (andra delen av låten är till texten)


Alla hjärtans dag

Ge mig ett svar
Hur många dagar en har kvar
Ibland känns det så
Att något alltid ska slå
Man finner aldrig ro
Man hittar inte tro
All lycka känns så långt borta
Alla tankarna blir för korta
Depression drabbar så sjukt många
Ser du tecken, snälla våga fråga
Hjälp någon med
Något de aldrig kommer kunna ångra




Bunden vers (Rim) av vatten och melon
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-13 01:04



Bookmark and Share


  danne //
Det är så himmelens svårt
Att ge några svar allt är så
föränderligt nära borta hemma, på semester mina tankar är resväskor som
tappas bort i transiten !

Känner av din musik den är vild å lugn !
bra skrivet tycker lilla jag!
kram!
/danne
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon