Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empty paradise

Det grönblå havet

Den vita sanden

Solen som strålar och värmer

Hud som färgas rosa sedan brun

Drinkar på restauranten

Människor som serverar

Människor som bäddar din säng

Människor som städar din toalett

Människor som säljer 

sina kroppar

sina tjänster

för dig att konsumera

Ett liv i njutning och kravlöshet

Samma steg mot stranden

Samma repliker på restauranten

Tråkigheten som äter upp mig inifrån

Tråkigheten som äter upp oss inifrån

Låtsasgrälen som blir till riktiga gräl

Låtsaslivet som blir det riktiga livet

Ett liv i njutning och i väntan

Ett liv som undantag

Ett liv som tidsfördriv

Ett liv i tomhet 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-13 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP