Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara din,

jag är inte längre rädd att bli sårad
min själ och mentalitet är nog redan förlorad

bara du någon gång älskar mig hårt
och får det att kännas som att någonting är vårt

visst, mina sinnen är ganska sköra
jag är ändå din att förstöra




Bunden vers (Rim) av kamrat
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-13 09:20



Bookmark and Share


  danne //
Fint!
2019-02-13

    ej medlem längre
Fint skrivet, ömt och bedjande
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat