Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Wednesday 3:rd of Beforever 2049

 

 

 

You feel our city air is already warmed up to plus thirty, while on Monday it was minus fourty. Factories still keeps their production pace unchanged by neither icestorms nor heathazes. In every factory 87 tobots works to keep millions of tobots satisfied. Since tobots began to multiply by intercourse, in old mammal style - we can't tell anymore how many tobots fills our Tellus. Humans are less than hundred in each eastern, ordinary metropol (for some western here zero). Tomiro, you're a vaettir with nature-created body. Anyhow we notice you wondering : How would life seem being some tobot or human?!

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-13 10:30



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Bra fråga! Har jag oxå börjat undra lite närmare över... En teori jag nyligen tänkte : att det vore människorna som är "we" = dem som skriver dagboken. Fast jag länge sett "we" snarare som slags gudar/Gud, vilket ju iofs kan vara just vad människorna framstår som för en vätte?!?
2019-02-13

  Nanna X
Jaså det är tobotarna som har tagit över produktionen. Undrar lite över vad de kvarvarande människorna gör?
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP