Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rysk roulette [haiku]

 

Stretar på stritan
nöden som lag ser döden
i ögonvitan

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-21 22:39



Bookmark and Share


    Torbjörn Skogsberg
Vilken fantastisk rytm den har! Snyggt.
2020-04-23

  Blomma-Stjärna VIP
kort och koncist om livsfarligt kneg - som nu än mer är lik rysk roulette -

2020-04-22

    Lena Staaf VIP
Den livsfarliga födkroken.
2020-04-22

  Solstrale VIP
klockrent skriftat!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP