Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens konsumenttips


Köpläge!

Ingenting är gratis idag,
så passa på att bunkra upp rejält,
innan priset stiger! 




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-13 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP