Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensk språkundervisning för invandrare



Svensken tycker inte om långa svar.
Någon frågar..."hur mår du ?".
Du svarar "jag mår bra".
Slut.
Färdigt.
Inget mer.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-13 12:36



Bookmark and Share


  MissFluff
Jag är besvärlig på det viset. Frågar någon svarar jag på riktigt. Vet att det egentligen inte är en fråga utan en artighetsfras men skiter i det. När någon svarar typn"det är bra" brukar jag bemöta det med "okej, nu har vi gjorde det, hur mår du EGENTLIGEN"
Du får man ofta ett helt annat svar.
Bryr jag mej inte om hur personen mår frågar jag inte.
2019-02-13

  alicja lappalainen VIP
hos läkare också?
2019-02-13

    ej medlem längre
Och snäppet kortare i USA - där bör man inget svara alls.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP