Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


6 grader plus


Kattens Haiku



Säsongöppnades
Uterumsparkeringen
Kattparadiset


"allt ljus på mig sa Elvis "




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-13 13:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Denna haiku får mitt hjärta på fall.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP