Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rektum digitalt i passet.


INSTAPOESI 7.

Moderna tider - ansiktsigenkänning
är fingeravtryck och foto på rektum
aktuellt för pass och körkort, kanske
även outsourcing till andra stater...
När skall svensken sätta stopp och
punkt för myndigheternas "idoiti"!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-02-13 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje