Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt


Förlåt
Kanske borde jag slänga ur mig ett förlåt
Till en
Till flera
Kanske borde jag få ta emot ett förlåt
Från en
Från flera
Men ett förlåt behövs inte alltid när hjärtat och själen är på rätt plats
Jag säger förlåt
Men kräver inget




Fri vers av marwik
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-13 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik