Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mörk text skriven i jagform men den handlar om en saknad vän.


Hämta ner himlen

 

Du försökte hämta ner himlen

och Jag drömde om döden

 

så klar och genomskinlig

en drömmares mål

 

Du förstod aldrig

hur jag tänkte

 

men jag...såg

all förspillan i människorna

 

Denna kamp

 

så onödig...

tiden kan inte mätas

i levda liv

 

Kanske såg jag

något annat

Du inte såg

 

i längtan efter döden




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-13 14:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stark och i beröring!
2019-02-17

  Stanley Rydell
En stark dikt om levt och olevt(?) liv horisontellt och vertikalt och djupen däremellan!
2019-02-16

    ej medlem längre
En text som fullföljer uppdraget: smärtlindring.
2019-02-14

  ULJO
Så berörande, så starkt.
2019-02-13

  Feliaxel VIP
Dina ord berör min själ
2019-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om livet och döden!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP