Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad och stolt över att vår finlandssvenska författare Tua Forsström har blivit invald i Svenska Akademien!


Tua Forsström SÅNGER

Tua Forsström

Sånger (2003)

"Och jag kallade det en dröm

för jag ville stanna

Vita blommor slår ut om natten

Vita blommor slår ut längs trädgårdsgatorna

Folk går av och an och glömmer och

klär sig i lustiga kläder

Man kommer ändå aldrig tillbaka,

ens syn har förändrats

Det regnar och vita blommor i

regnet och regnet är renhjärtat, som de

kringströvande djuren är renhjärtade"

 




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-13 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP