Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hände sig en dag att allting


Vände



Det hände sig en dag

att kvinnan funderade
på varför mannen
aldrig svarade på tilltal

aldrig hon fick ett svar
på frågan så
hon svarade med samma mynt

Tystnaden som uppstod
då båda höll käft
var så skrämmande hög

att någon med tinnitus hade
varit tvungen att gå ut till
storstadensbrus för att få lugn och ro

Detta pågick under några
år tills mannen inte längre
kunde vara tyst

Då helt plötsligt var det
kvinnans fel att det
lektes tysta leken

Han satte hårt mot hårt
och krävde svar
och långa tal

Så ett tu tre

fick kvinnan det hon
så länge hade drömt om
och mannen trodde

sig vara frälsaren när det
i själva verket var han själv
som öppnade dörren till

avgrunden

men det avhöll hon sig
från att berätta..


Helena 2019-02-13





Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-13 14:58



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Humor,allvar fint komponerat!
Här vilar dessutom äkta Hälsingsk kvinnlig illjälu...
Du e snaschp Du !
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW