Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen "100 Praktiska citat"av Sten Wiking


CITAT XXXI-XXXIII

XXXI

Visst kan det vara möjligt för en man
att bara vara vän
med en attraktiv kvinna,
om det föreligga en möjlighet få ligga.

XXXII

De flesta vänskapsband har alla dolda
avsikter, vars naturliga instinkter oftast
är starkare än både hjärtat och förståndet.

XXXIII

Människan kan således aldrig lita på sig
själv eller någon annan,och i de fall hon
försökt,har hon alltid blivit besviken.

Naturen är en ständig kraftkälla.


Sten Wiking


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-02-13 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP