Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparade tårar

Jag sparar dem inom mig
det kommer nya var dag
Bägaren som är min själ
brister snart av dess tyngd

Mina torra ögon
Mitt stela leende
döljer allt sämre den gråa
vätskan därinnanför

Jag väntar och räknar
dagarna till det är dags
När fördämningen ska brista
och tårarna får flöda

Jag sparar dem inom mig
Så länge
Ingen vill se ännu en
ung kvinna bryta samman




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-13 17:42



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Jag skriver under.
Kontrar dock med att ingen heller vill se en medelålders man bryta ihop!

Hehe,vi kanske skulle bryta ihop offentligt på ett torg bara för att!!

Det vore en syn för gudar ;)
2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Leonina