Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-03-22 kl 16:09 jag skriver aforismer för pigga upp mig själv. drabbar den någon annan är det okej


Aforism - hoppfull



När natten är som mörkast
nalkas gryningen

Okänd

*

Lars Hedlin "Underbart! Tycker om!"
2015-03-23
Ann-louise Rosenhard "Jaa :) Så bra skrivet!"
2015-03-23
Wys "I ljuset skingras mörkret"
2015-03-22

Givetvis är det som Wys skriver. Grottfolken samlades
runt elden, både för värmens skulle men även för
att hålla rovdjuren på avstånd
ljuset betyder allt. i mörkret ser vi dem
skuggorna




Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2019-02-13 18:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppas ljuset skingrar skuggorna
så de inte blir tätare då skrev.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP