Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild av geisha-samuraj


Inspiration


Med massor av glädje
keramik hönsnät tidningspapper
tapetklister och tyg
träder en geisha-samuraj fram
ur mina händers lek

geisha-poesi
på krigarens väg
mina muser




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-13 18:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket! :)
2019-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
tackar för dikt + bild som ger Inspiration!
2019-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när kreativiteten flödar!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP