Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt jag vill göra för dig


Förhoppningar

Förhoppningar


Att alltid vara tätt vid din sida.

Att krama dig hårdare än ångesten när det brinner i bröstet.

Att kyssa dig djupare än nästet av tvivel.

Att tro på dig högst av allt när du tvekar.

Att fånga dig när mörkret faller.

Att välja dig varje dag även om dagens sol inte väljer dig.

Att älska dig högst när du inte gör det.

- r.p.




Fri vers (Fri form) av Bex96
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-13 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex96