Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när


blotta lövaskenet gör att

du är som det gröna

när solen skiner genom löven

tunt ådrat täcke

skärmar bara det mest intensiva visar mer ändå

värmevolt

bygger upp det jag ser tack vare

dig

enkelt så




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-13 22:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finmaskigt poesibygge bland
lövade blad.


2019-04-06

  Marta
Snyggt - både det du har skrivit och det du utelämnat. Tack för en fin läsning.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly