Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klivet över det tuffa

Ibland vill jag bara lägga huvudet i sanden
Eller drömma mig bort till den vita stranden
Bara försvinna bort från världens alla krav
Slippa känslan av att vara dess slav

Kanske det finns en chans?
Men plötsligt jag vaknar ur min trans
Kommer på vad jag älskar i livet
Man måste bara ta det där klivet

Över allt som är tufft
Och andas in ny fräsch luft
Det är dags att resa sig igen
För slutet har inte kommit än!




Bunden vers (Rim) av Amanda Meuller
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-02-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Meuller