Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svarta besten

Jag tittade på den vita väggen en dag
och såg min egna skugga
Det är inget fel på den tänkte jag
och plötligt hörde jag hur det börja dugga

När jag titta tillbaka på väggen den vita
fanns ej min skugga kvar
Den hade försvunnit någonstans
jag vet inte var

Istället möttes mina ögon av en annan skepnad
en svart best jag känner igen
Vi är inte helt obekanta för varann
men jag skulle inte heller kalla den min vän

Jag frågade vad den ville
men fick inget tydligt svar
Istället tog den sig in i huvet
och förstörde alla goda tankar om mig själv jag bar




Bunden vers (Rim) av Amanda Meuller
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-13 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är dags att skaka loss och frigöra dig från det negativa. sen njuta av lugnet.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Meuller