Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur arkivet. Foto Eget


Vem vet

hon kommer in genom dörren

sorlet tystnar
blickar viker bort
djungeltelegrafen i småstaden
har hunnit före

alla vet allt
och lite, lite till

hon stannar upp
letar efter plats
här är ledigt säger han
pekar på stolen tätt intill

hon sätter sig sakta ner
menyn landar på bordet
med en kraftig smäll

iskylan och hatet
driver henne ut därifrån

ensam och uthängd

skvallret rinner genast
vidare i telefontrådar
som glöder heta i luften

många är de som vet
allt och lite, lite till

© Eva Langrath november 2009

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-13 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra skrivet!
2019-02-24

  Minkki VIP
Brrrrr, vilken text! och lite, lite till ...
2019-02-21

  Bibbi VIP
Gillar.
2019-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk att alla vet
om allt MYCKE
utan att inte ens
vara insatta i nå´t
stycke... Men blir
inte det ofta allt
för MYCKE? Tack
för Ditt stycke!
2019-02-14

  ULJO
En riktigt bra text. Bokmärke.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP