Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofem stygn som läker innan skymningen.

Sliter ut ryggraden
varje morgon
innan 8.30 pendeln,
stoppar tillbaka den
med tjugofem stygn
som läker innan
skymningen.
Den är inget mer
än en korsett,
den fungerar
psykosomatiskt.

Packar in mina nervändar
i bubbelplast och
lägger dem på lådan.
Inrikes.

Dom är det enda
fria jag äger,
och dom är dina nu.




Fri vers av amygdala VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-13 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP