Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelerskan



Jag står i fysisk kontakt
med dig
Mitt universum
är ett tecken
för utrymme
i tanken
Överskrid gränsen
till det normala
Visa kroppen naken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-02-13 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP