Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hey Ho Lets Go

Mer komplicerat än så behöver det inte sägas
Hej hå, nu ska vi ut och gå
Vill du inte följa med så går det också bra.
Sheena is a punk rocker now
Well she's a punk punk, a punk rocker
Punk punk a punk rocker
Några går till stranden för att surfa
Men inte Sheena för hon ville till staden
och bli en punk rocker
Sheena is a punk rocker now
Well she's a punk punk, a punk rocker
Punk punk a punk rocker




Fri vers av Rolf_fotona.se
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-13 23:45



Bookmark and Share


  Rolf_fotona.se
Vill man se hela bilden så kan det göras här https://fotona.se/18jul/#Ramones


2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Rolf_fotona.se
Rolf_fotona.se