Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla hjärtans dag: för alla.


Kärlek för alla

Två välver

världen över sig

 

som himlen

över jorden

 

och ingenting finns

utanför gränsen

 

av flätade händer

och närhet

 

 

Så kan kärlek vara

så ensamheten

 

utanför hjärtslag

och den andres

 

doft av vårblom

och nära andetag

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-14 04:37



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Närvaro i nära o nu

Tack!
2019-03-11

  Öknens Ros VIP
Med känsla av vemod och melankoli.
2019-02-14

    ej medlem längre
Mkt sorgsen, vemodigt fin formulerad dikt.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP