Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till kärleken på alla Alla hjärtans dag.


Valentin

 

Mitt hjärta är fylllt

av kärlek till dig

min egen Valentine

 

Trygg och varm

håller du mig i famn

jag viskar ditt namn

 

Du böjer dig ner

i dina ögon jag ser

hur du mot mig ler

 

När du säger

Jag älskar dig

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-14 07:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert :)
2019-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Fint om kärleken, den underbara!
2019-02-15

  Annie b'larsson VIP
All You Need Is Love
2019-02-14

    ej medlem längre
Det är fint med dessa profana helgon.
2019-02-14

  ULJO
Kärlek idag, imorgon och nästa dag. Kärlek. Varje dag
2019-02-14

  Feliaxel VIP
Fint att ha en egen Valentin även alla andra dagar
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP