Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ännu en fånig tradition av, med och för töntar.


JAG HATAR ALLA HJÄRTANS DAG II

Jag hatar alla hjärtans dag

En verkligt löjlig tradition

Importprodukt från USA

En högst patetisk invention

Jag vägrar fira sådant strunt

och känner mig så glad och fri

Det här är ännu en protest

mot detta nonsenssvineri

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2019-02-14 08:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar själva traditionerna som sådana.
2019-02-14

  Kungskobran VIP
Håller med dig, alla dessa av affärsmännens påtvingade dagar,
kanelbullens dag, tulpanernas dag
tofflornas dag, mössornas dag , skornas dag, brödets dag
möjligheterna är oändliga
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP