Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR "GOD MORGON" LÅTER SOM KOMMANDO

när "god morgon" låter som kommando

har jag lust att bara tiga still

hälsningsplikt är något jag vill trotsa

varför hälsa om man inte vill?

det där tramset som man kallar värnplikt

har jag gjort en gång för längesen

hälsningsplikten upphörde ju därmed

så var vänlig och lägg ned, min vän

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2019

 

"Ja, men..."

"NEJ!"

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2019-02-14 08:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I have the RIGHT to remain silent.
Ingen kan tvinga mig till något jag inte vill.
De som har försökt vet det.
2019-02-14

  Kungskobran VIP
Småprat även med okända är viktigt ,
det har vi alldeles för lite av
det förhöjer trygghetskänsla och samhörighet
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP