Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NIDDIKT

fåglarna sjunger

och alla är snälla

endast de kristna

är kriminella

titta, nu kommer

tant isabella!

då ska vi dricka té!

 

allt är så skönt i syrénbersån

aldrig blir någon trampad på tån

bädda med bomull och sockervadd

känn dig beskyddad och hemmastadd

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2019-02-14 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP