Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslottet

Att bygga liv på luft är svårt
man misslyckas emellanåt
Men om luften är skön och varm
och sakta smeker din barm
då känns livet skönt
och allt är mödan lönt

Men kärleken gör dig blind
sveper dig bort som en vind
endast du själv blir kvar
med långa ensamma dar

Börja om igen
utan luftslotten
chansen är stor
att kärleken gror







Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-14 09:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
timmerhus med stengrund
den mysigaste grunden
2019-02-14

    ej medlem längre
Rejäla stabila trähus med gedigen grund är alltid bäst...
Ps: se upp för dragiga eller kyliga stenhus...


2019-02-14

  Öknens Ros VIP
Luftslott är ihåliga och tomma, bättre bygga med stadig grund som tål väder och vind.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP