Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårflicka

 

 

det är nånting på gång

jag hör på fåglarnas sång

 

det kvittrar i buskar och snår

jag allt bättre och bättre mår

 

luften känns så frisk och klar

jag djupa andetag tar

 

det doftar vår och förväntan

känner mig som lilla jäntan 

 

som jag en gång var

hon är ännu kvar

 

all den glädje hon kände

till den dag allt vände

 

och den lilla flickan dog

hon hade fått nog

 

men jag henne väckte till liv igen

för hon var ju min bästa vän

 

nu är vi tillsammans för evigt

hon och jag har det så trevligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-14 10:19



Bookmark and Share


  Stisse
Så fint diktat om våren och så trösterikt att kunna väcka upp våra inre barn.
2019-02-18

  Stisse
Så fint diktat om våren och så trösterikt att kunna väcka upp våra inre barn.
2019-02-18

  Bodingen VIP
Vad vore vi utan barnasinnet, inkentinken
2019-02-14

  Cikoria Blå VIP
Fin vårdikt.
2019-02-14

  Fulbergarn
att förlika sig med sig själv, skönt att hon vaknade till liv

2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP