Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fantastiskt hur ett möte mellan två olika världar kan ge ett så gott resultat..


Handlingsplanen.

Hon är våran, sa livvakten.



(Här fattas en bild på den,)



Hon är välkommen till mig, meddelade den, med
anledning av att jakt vännen nu börjat vakna upp
och undrat om han kan ha begått ett stort misstag.

Ja, han borde vara mera rädd om sina såna,
ni vet säker vilka jag tänker på då, sa någon.

Det är väl nu bara att samla ihop oss alla
och försöka göra något bra av det som är.

Skulle just tro det,

Vad?

Jag undrar bara, vem håller i det, sa livvakten.

Ingen, vi är alla fria, självständiga, tar de roller som är rätt.

Riktiga, vet vem de är. (Riktigt, vem vet vilka vi är.)

Ja, och var vi kommer ifrån.

Oj, är det så stort.

Ja, vi är de-gudar alla väntat på.

(Handlingsplanen, känn efter vad som känns rätt.)

Följ ditt hjärtas lag.

Nu fattar jag, sa den unga, vi vill gå in i en ny klubb.

Ja, en klubb bara för oss.

Men vad är en klubb för något?

Det bestämmer vi väl själva.

Usch, nu låter det som en klubb för män!

Ja, det gör det, sa den unga och skrattade så gott.

Kom vi går och lägger oss, behöver sova..

"Nattens drömmar tar oss till de-mon,
sen vaknar vi i till våra dags drömmar"

Ser att ni fått ordning på tjejerna, sa den som ser.

Den äldre är det nog kört med, men de-yngre, hm..



varelser

(Se, spelets regler.)

Vet inte om det ska vara klubb, eller något annat, privat.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 11:04



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Dom har inget annat att hitta på om nätterna, dom som sitter här i närheten och bevakar, så jag tänkte att de kunde få vara med i mitt spel, det som jag utvecklar, som är roligt och spännande.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP