Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyggen från framsidan av huset, utsmyckar själen.



Inhemsk krigföring och förstörelsen av naturen har invaderat denna civilisation och blivit en tidskapsel en superlugn stad avgjord av sin provinsiella atmosfär.
Här förstod han att sådana metoder skulle kunna betraktas som tvångs- och våldshandlingar mot personen, men å andra sidan bosatte sig svabbarna med dessa skatter ganska snabbt och städade städerna och soptipparna.

 Under det femtonde århundradet utfärdade Württemberg-grafen en order som uppmanade människor att sätta skräp i utkanten av byar och städer, men inte från början tog tyskarna inte detta på allvar och överensstämde inte valdes för att vara oförklarlig, då grafen gav ut en ny order som gav fantastiska resultat. Detta dokument tillhandahålls:
"Om du har märkt att din granne inte har hämtat skräp bredvid huset i flera veckor och du inte har informerat myndigheterna, kommer båda.
att få böter.

 Men om du fördömer dina grannar, kommer du att få något av deras land.

Som en följd, varje lördag tog alla lokalbefolkningen sitt avfall till specialanpassade platser, var försiktig så att de inte var försvar av grannar.


 Order, disciplin och renlighet är några av de egenskaper som karakteriserar tyskarna idag.


 Berättelsen finner emellertid att de inte föddes, utan introducerades snarare, på något sätt på grund av colibacterium, som skördes livet med bakterien på fällan.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP