Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla skoknekten

I hallen igen
faller min blick på en
liten skoknekt.

I hela mitt liv var den ett sagoväsen.
Nu ser jag plötsligt
att den alltid bara var

en ekoxe.


Inget här är sant!

Den räfflade rutan skallrar när jag låter dörren smälla bakom mig.
Jag springer. Jag kommer aldrig tillbaka!




Övriga genrer av nikkifager
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-02-14 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager