Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även djävulen gråter

Jag ser djävulen, tårar rinner ner från hennes ansikte.
Djävulens ögon är blanka som en dockas.
Djävulen lever sitt liv i ledsamhet och ensamhet.
Hon kan aldrig röra ljuset om hon gör det blir hon till aska.

Jag ser hur djävulen sträcker sig mot mig,
Hon vill inte vara ensam hon vill hitta en vän.
Jag sträcker mig mot henne men jag stannar upp när jag träffar spegelbilden.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-14 11:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
A battle Eternal.
We're lucky we invented words with meaning such as Friendship, Mutual Destructon, Love, Understanding and Peace.

Long wars takes their toll and are expensive on both sides.

Du skriver klokt, det är fint att söka visdom på sådan väg, att växa att bli stark. Keep up the fine work ^^
Hoppas dina sidor kan sluta fred och ha gemensamma mål en dag snart <3
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke