Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett farväl utan farväl

 

Utan farväl
Utan tid
Utan ord

Tar jag en farväl av drömmen

Han har låtit mig växa bakåt
Han låtit mig leva bakåt
Han låtit mig dö framåt

Utan farväl

Kramas och omfamnas jag och ensamheten
Vilar och vaknar tillsammans med ensamheten
Talar och skriver oändlig om ensamheten

Utan farväl

Slocknar
Ljuset
Evig i mig

En utan farväl människans liv

Ur sanningens bok!
Ur faktans bevis!
Ur religionens heligaskrifter!

Tyst slocknar jag…….. För alltid

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-02-14 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP