Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutar aldrig strö älskar plantera dess frö

Vill alltid stå upp för
kärlekens mjuka ord
tala varma sprida dem
runtomkring på jord

Jag älskar göra det
aldrig jag slutar strö
så mycket jag kan och går
planterar jag dess frö

Att få se en person
som varit böjd utav
livets tunga bagage
resa sig upp och börja le
är som att se en vissen
blomma bli bevattnad
stråla av liv blomstra
av lust, så vackert!

Goda snälla ord
kan rädda människoliv
göra så de fortsätter
leva med nya kliv!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-14 19:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Härlig dikt med värme
2019-02-16

  M M Mannheim VIP
En fantastiskt dikt, ett poem med ett flyt som jag inte ofta ser eller kan skriva själv!
2019-02-14

    ej medlem längre
Word.
2019-02-14

  marwik
Words - så sant
2019-02-14

  Bibbi VIP
Så sant.
Psalt. 41:2-4
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP