Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt, rättare, rättast!

- Du säger, det finns ju en rätt
som vi alla kan gilla nu Set!
Du har ju fel man!
Så´n mat, finns ej, minsann!
- Folk faller för den: Vår allemansrätt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-14 13:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja, pris ske allemansrätten!
2019-02-19

    Dan Myrbeck
Haha, bra!
2019-02-15

  ULJO
Allemansrätten den rätta rätten.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt