Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens arrogans

Maktens arrogans

har ingen distans

isolerad från verkligheten

njuter de av makten och härligheten

Jag sitter på tronen kvar

till vilket pris som helst

jag är av makten frälst

Upp till kamp

annars kommer vi ingenstans

ta på den gula västen

så fixar vi resten










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-14 13:37



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det som händer i Frankrike kanske snart händer här. Maktens arrogans finns i hela världen. Bra skrivet!
2019-02-16

    Sefarge VIP
Den Svenska valmanskåren
Gör väl ingenting. Röstar
sen på den Bruna dåren
Och tror det löser sig?
;)


2019-02-14

  Öknens Ros VIP
Ju mindre makt facket har desto mindre protester.
2019-02-14

  Fulbergarn
ja fransmännen är duktiga att protestera, där har vi nåt att lära
2019-02-14

    ej medlem längre
Av historien lär ingen
och de glöms, de små tingen
de som jobbar åt andra
som på uppstegen vandra
år ut och år in, samma spinn
och de maktfyllda förstår ingenting
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP