Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sal full av berusning


Jag sitter här och pustar ut
undrar över när
livet tog slut
inte kände jag mig ensam
jag hade ju dig
men varför var ingen bredvid mig
vi säger hej och hejdå
till att må eller avstå
vi kan kringgå svåra vägar
eller något man aldrig skulle få
men jag består
fri som en fågel tänkte jag
vägvalet att komma hem
att vara stark eller svag
ett välbehag slutade med
ett stort bakslag
men jag kunde inte känna till något annat idag
jag kunde förtiga
min framtid
likt något som jag aldrig skulle bestiga
det var en sal full av berusning
där jag ramlade omkull och var
förhoppningsfull
till nästa dag
så minns jag det så svagt
jag känner inte igen mina ansiktsdrag längre
inte heller mina andetag
vem är jag?




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki