Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något vi alla kan relatera till


Livet är en ständig resa

Livet är en ständig resa där man aldrig vet vart man hamnar utan man bara följer med.




Fri vers (Fri form) av Alexander Lundberg
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-14 14:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
bra!
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Lundberg
Alexander Lundberg