Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är för evigt.


Jag tittar på dig från utsidan
Genom att blanda parallella universum enligt biocentriskta lagar.
Upplever experiment som rymd och tid inte fungerar
och med biologi i en tvivelaktig cocktail,
Jag drar slutsatsen att döden är ett utseende.
I verkligheten finns det inte!
Under hela livet,
kommer att skapa verkligheten efter att ha lämnat den fysiska kroppen
baserad på denna tro,
Tvärtom tror jag att om någon tror att den är gjord av odödlig väsen
  och att vi bara går igenom denna värld,
  kommer att leva på ett helt annat sätt,
  skapa sin verklighet baserat på denna tro och på det eviga livet.
Döden är inte på riktig, utan en illusion som genereras av vårt medvetande.
Livet slutar inte när kroppen dör och kan vara för evigt.

Kroppen försvinner, men energi förblir i ett universum där utrymme och tid inte existerar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP