Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.facebook.com/bbccomedy/videos/525393381286184/?v=525393381286184


Strange.



"the man" did not pray to be born,

and live does not know how?
But he does not want to die,
He love the life too much, a paradise on each season;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-14 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP